Drage kolege,nije mi namjera da blatim "Korga",uostalom ,ko sam ja uopste,pa sve i da hocu nemogu,ali ovo govorim iz vlastitog iskustva i ogorcenja prema Korgu.Naime,ja Za aranzer koristim vec godinama PSR seriju Yamahe,i hvala Bogu nemam ama bas nikakvih problema do sada,ali kao "gornju" solo klavijaturu koristim trenutno Korga TR a pre toga korga X5D.Cim sam kupio X5d (novi u Mitrosu) i upisao farbe,drugo palenje mi se izgubile,i tko je pocela jedna prica sa korgom pocevsi od:40 dana dok poprave,te nemaju delove te ovo te ono,jedan majstor,drugi treci...Ali je sam sa njim tako progurao bogami podosta.Kad se "sokira" ja ubacim farbe i tako.Sad imam TR_a, nije proslo ni dva mjeseca od kako je bio kupljen isto nov,poceli me za....ti tasteri,pa onda rekoh,brate sta rade ovi u Korgu,dali to nesto nije u redu samnom ili.Izgleda da definitivno nije nesto uredu sa Korgom iako ,ponavljam sviram ga i sviracu ga i dalje,ali brate slusajuci sve ovo idozivljavajuci,"puno je pa nek je i od Korga".Veliki pozdrav svim i Bog vam dao zdravlje i puno svirki,a uz to zna se sta je desert?!
|