Videti jedan post
Star 23.09.2009, 13:41   #2
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

U posljednje vrijeme (barem kod mene) gazde lokala hoće "animir" glazbu tj bend na uho, pa je ponovno postalo popularna opcija s harmonikom, gitarom, violinom i kontrabasom. Hvala Bogu ! Neka u harmoniku umetne keksu
I napokon da je crko tehno (u svim oblicima) pa se ljudi ponovno vračaju starim provjerenim narodnim mjesmama i sevdalinkama. Znao sam da nemože taj dernek trajat dulje od 5-6 godine. Nema šanse Čak su i folk pjesme ritmički pokušali uništit, al ajde folk se oporavlja, proživjet će
Ponovno se vračamo staroj dobroj dvojci, laganoj rumbi, sedmici i grčkim ritmovima, koji je ipak morate priznat lakše za pjevat, a i ljudima za plesat.
A ko hoće tehno rumbu i pjesmuljak koji obično traje 2 tjedna ajd u disko s dječurlijom. Po meni tamo nek se takvi tipovi i lože. Ionako na takvim mjestima najprije dođe do makljaže i najlakše se dobije po lampi, jer zna se da se mafija i probisvjeti najrađe okuplja u diskotekama gdje može svoju robu uvaljivat mladeži. A mladi kako su tradicionalno naivni i glupi mogu gutat isto tako muziku s kekse.
Osim toga, na takvim mjestima nema tala tj love sa strane, stoga rađe preferiram malo skuplji restorančić, u kom se okuplja poslovna klijentela (koja jel ima i para9, pa ga tražim da ga piknem u žicu, a onda do jutra ima da je novčanik suh ko barut

I kako je netko već primjetio ... ako želimo iskorjenit fajlaše onda je krajnje vrijeme da prestanemo pravit KARAOKE i MIDI fileove. A studijskim štakorima bojkotirat posao, zaprjetit ima da nečemo više kod njih dolazit snimat ako će pravit "kekse", i u dogledno vrijeme bi mogli uspjet. Ili da se cijene tih prokletih keksi dignu u nebesa, npr 50 € po komadu.