Videti jedan post
Star 23.09.2009, 15:09   #2
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo kolega da ti objasnim kako sam to ja nekada pravio. Za klavijaturu ne znam kako bi mogao da ispodesavas, ali mozda ce ti ovo generalno pomoci. Prvo, treba ti virtuelni host pomocu kojeg mozes uvoditi vise programa odjednom, ja sam koristio (i koristim) Brainspawn Forte. Sa njim su ti mogucnosti neogranicene. Preko njega mozes uvoditi ne samo Vsampler nego vecinu VST semplera kao i NI FM7, 8 itd... Mozes lepiti i mesati neograniceno mnogo boja (dok ti ne pukne procesor hehe), takodje raditi i terce sa njim a taj ti program dozvoljava da radis i midi routing, tako da mozes bukvalno da odredis da ti se jedna boja cuje na jednoj oktavi, druga na drugoj oktavi itd... znaci kako god ti hoces. Ja sam tako npr splitovao bass na levu ruku a solo boje desna... A najjace od svega toga sto si mozes napraviti tzv. "performance" kao kod bilo koje klavijature i na jedan klik pozivas odredjenu performacu koju si napravio nebitno da li je to neka izmesana boja, terca, bass & solo itd... Program nije tezak za rukovanje jako brzo se naviknes, a stvarno je fenomenalan. Ako te jos sta zanima pitaj. Pozz!
yamahapassion je offline   Reply With Quote