Tema: Ketron Audya
Videti jedan post
Star 23.09.2009, 23:23   #9
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Onda kolega da se mi više ovdje ne natežemo kupi Audyu i budi sretan s njom
Ja ću rađe kad ću imat lovu nešto od ovog provjerenog (Genesys, Tyros, Pa2x, E80) koje su uz malo rada i programiranja spremne za bilo koji tip svirke.
I nemogu da se ne osvrnem, style trake jesu neke odrađene, istina vrhunski (KORG, Roland i Yamaha isto zvuće, pa čak i bolje što se tiće boja), no moram biti i zloban, rekli su da čemo moči ih sami praviti samplovima baš kako nama paše. Od toga što je crno pod noktom. Ništa !!!
Mislim ccc ... nije vrijedan nit toliko komentara od moje strane.
Mene je razočaro. Znam što očekujem od aranžera i nakon 20 godina aktivnog sviranja mogu donjet sud o kljavi jer sam svirao na skoro svim izašlim modelima bilo u vlastitim aranžmanima il od prijatelja.
A vas koje Audya oduševljava, samo naprjed i danas sutra molim bez kuknjave i poziva upomoč. Teško će se kod od nas prekaljenih tezgaroša i gažista navuč na nju.
A i u download centru još nema niti jednoj pišljivog ritma. Toliko o tome koliko je Audya dobar kad od preko 10.000 YU-MIDI članova nema još niti jednog zakačenog ritma, a od Tyrosa 3, KORG-a Pa2X i E80 kolko ti srce želi.