izgleda da sam se nerazumljivo izrazio (opet ...)
znam ja druze kabi da ti hoces na DX da sviras korgove boje, to mi je 100% jasno ... al tu imas vise mogucnosti da resis taj problem ...
najjednostavnija mogucnost je ta, kao sto ti drug taske objasnio ... znaci prikljucis na DX midikabl u OUT a taj kabl ide u KORG IN ... e sad DX il ga ne prikljucis uopste na pojacalo il mu smanjis VOLUME (na njemu il na mikseti ...)
a imas i drugu opciju koja je malo komplicirovana: znaci MIDI prikljucavanje ostane isto, nema razloga da menjas, razlika je samo ako hoces 2 razlicite boje od KORGA da upotrebis. ako to hoces onda mora da napravis jedan performance na korgu sa barem 2 il vise razlicitih boja.
problem je ako hoces da koristis i boje od DX ... tu je vec mnogo komplicirovano da se to resi al moguce je ...
znam da je sladje na DX100 da se sviraju te korgove boje, ali zamisli da hoces 2 boje da koristis (svaku za sebe, ne odjednom)
sta znam ja, naprimer imas 2 boje koje su ti potrebne za taj aranzman. jednu stavis na DX a drugu sviras na korgovu klavijaturu. gore klarinet (DX100) a dole harmoniku (KORG)
jel sad malo bolje?
pozdrav