Videti jedan post
Star 01.10.2009, 02:33   #8
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Cemu gomilanje tolkoh klavijatura ??? Kao prvo stare su mnogo, ni jedna ti nije iskoristiva DX11 kupuje samo onaj ko voli taj zvuk (malo vise zastareo to sve sad imas presemplovano u KORG...ROLAND...YAMAHA formatu), E-16 iz 94-te godine nista nema u sebi nemoze se ubaciti nikakav ritam niti boja tad najjeftiniji model iz cele serije (E-86, E-56, E36, E-16, E-12), GEM WK-2 nije losa masina (imao sam PK7 kad se pojavio identicne su samo pod drugim imenom i druga je kutija) interesantan sint al ces naici na problem sledeci: nemas ritmove za mislim njega mislim ima ih u globalu al to je sve slabo i konvertovano sa rolanda, korga, yamahe i rade mnogo lose, nemoze da pravi ritmove na sebi, semplove koje ima to su fabricki i sasvim je drugi neki gem-ov zapis koji nemoze ni jedan konverter da ti prekonvertuje tj namesi za njega, nemas mogucnost da importujes aiff ili wav fajl pa da namestis sempl. Sve u svemu sto to radis ?? dajes KN5000 za tri meni ne upotrebljive klavijature samo gomilas i sve to na gomili ti nece vredeti kao KN moz se ljuti ko oce al je tako. Taj KN je strasna masina samo treba da znas sta oces od njega i da to i namestis, nema materijala za nju nesto prekonvertuj sedi i prekopaj po style editu i sredi to i sviraj. Pozdrav !
RadeKOKI je offline