Videti jedan post
Star 04.10.2009, 11:55   #507
TomyCroSound
Ovaj baš voli da kuca

TomyCroSound's Avatar

Registrovan/a dana: 21.09.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 178
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Klavijature; Roland Fantom G6, Korg M1 ;-)
Interesi: Produkcija audio, pa i video
TomyCroSound befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
TomyCroSound pošalji poruku preko MSN messengera
Standard khm..

ne znam o čem se radi.. možda loop?
ja sam riješio ne znam ni sam kako; na zvučnoj otvorio novi "presset" neki digital nešto.. pa radi bez puckanja
Al me počelo sinoć zezat, kad pustim pjesmu u po pjesme počne muljat, usporava snimku pa ubrza kao da slušam na audio kasseti i to na prastarom pokidanom kazetofonu. Al istu pjesmu kad otvorim u adobe audition onda radi ok... ;-( nešto me baš kad me neće, neće..
Dodato:
...već sam spominjao negdje, imam zvučnu EMU-0404 ali internu i audio izlaz spajam na aktivne monitore. Problem je što nemam phones nigdje pa kod snimanja ne mogu koristit slušalice.
Htio sam po potrebi riješit da mi Fantom G bude kao zvučna, da zvuk s kompa ide na njega da mogu sluš. ubost u phones dok snimam vokale, ali zvuk dobijem samo kada upalim sampling i odaberem usb audio.
Čak i ako se može riješiti da svira bez obzira na sampling, hoće li bit moguće istovremeno snimat vokal na komp (AT 2020 koji je uboden u klav) i slušati s klavijature dok snimam.. Ako je mguće, kako?

Promijenjeno od TomyCroSound (06.10.2009 u 00:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
TomyCroSound je offline   Reply With Quote