Videti jedan post
Star 06.10.2009, 13:41   #1
gokili
Banovan!

Registrovan/a dana: 27.11.2008
Mjesto: temerin
Downloads: 147
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: roland e80
Interesi: muzicar
gokili befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
gokili pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Jos jedan pametan Dzeparos

Pozdrav kolege.
Juce sam naleteo na jedna sajt koji necu da imenujem da nebi ispalo da ga reklamiram,na kojem ima dosta stvari za aranzere ali morate da postanete
super clan.

Super clan mozete da postanete na dva "nacina"

1. Morate imati najmanje 10 upload-a. Podrazumeva se da to mora da bude material koji je kvalitetan i nije kopiran sa nekog drugog mesta.

2."Super član" možete postati uplatom od 100€ i članstvo vam važi godinu dana.

E sad caka za broj jedan:

U UPLOAD SE UBUDUĆE NEĆE RAČUNATI :

1. Setovi za pa80/60/50, set za is seriju, set za roland e86/e96/g800/g1000
2. Ritmovi po pesmama
3. Nepotpuni setovi
4. Midi i karaoke
5. Materijal koji nema opis (takodje bice automatski obrisan)

Znaci samo klavijature novije serije

Ja lepo uploadujem 12 originalnih matrica koje nemaju na spisku otkupljene direktno iz studija mesec dana posle izlaska albuma Crvene jabuke i 5 stvari koje sam licno uradio za Rolanda e80 kad ono stize odgovor.

Uploadovali ste 10 matrica kao i setova roland e 80 koje vec imamo kao jos oko 3000, ali nemozemo postaviti jer nam je vec popunjen prostor.
Jesam ja lud ili me ovaj parvi ludim?
Ako ih imaju sto nisu na kataloskom spisku i kako moze neko da ima setove koje sam ja licno pravio od 0 ??

Sto se Super clan-a tice, moj savet da se pretplatite jer ima jako kvalitetnog materijala za sve moguce klavijature. Ne zaboravite da ljudi placaju i po 200 eura za samo jedan set, a ovde ima preko 1000 datoteka izuzetno kvalitetnih.

Zaboravio covek da kaze sa YU-midi i slicnih sajtova i onih koji su uplovadovani od clanova sajta.

Znaci jedini nacin da skinete nesto od materijala je da uplatite 100 eu navodno za clanarinu i odrzavanje sajt.
I sad zamislite koliko je ljudi naselo na ovo i uplatio clanarinu,mislim da je on na velikom dobitku, posto odrzavanje sajta sa prostorom od 12Gb i protokom od 350Gb izlazi oko 140 eu na godisnjem nivou.
gokili je offline   Reply With Quote