Korg Pa 800 se pravi u Italiji i nikada se nije pravila u Kini. To je najgora klavijatura u istoriji i ja sam ih prodao oko 900 komada ... na servisu sam ih imao oko 500 komada sto onih kojih sam prodao sto iz okruzenja... Najgora stvar su razna podmetanja o pravljenju lijevo ili desno... otvarao sam Pa 800 kupljen u Njemackoj , Svici , Austriji , pa cak i iz Svedske... svi su isti i svi se kvare. Ja sam i dosao na ovaj forum , jer u zadnjih godinu dana non-stop dolaze ljudi sa recenicom ...citao sam na forumu... e onda posto je ovaj forum jako posijecen i dobar najveca steta bi bila da postane mijesto za rekla-kazala... Skoro se pojavio lik koji zna da se ne kvari RAM vec on GURU zna tajnu i poslije toga tajac... dolaze ljudi i pitaju za nekakve brojeve na plocama pa800 kao ima neka tajna ... NEMA ... sve su iz Italije i crkavaju kao muhe... sto zbog njih samih sto zbog nasih napucanih setova od kojih jednostavno pucaju... LOHN poslovi podrazumjevaju koliko znam samo sklapanje od dijelova tako da ni to ne moze uticati na tipke ... volio bih da vidim te dokaze ili ce sve to ostati na ...cuo sam od covijeka koji je cuo od covijeka koji zna... Ja sam i prije ovog foruma pokusavao pomoci ljudima , a i sad mi je samo to cilj... kada su ljudi naplacivali 100 eura za fantomsko ciscenje virusa , ja sam to radio besplatno i ucio druge da to rade... Hocemo li jednom konacno shvatiti da kad neko ima problem i postavi to na forum , da pokusamo pomoci , a ako ne znamo da pustimo druge da pomognu , a ne stalno neke teorije zavjere od strane proizvodjaca ili shopa...
|