Videti jedan post
Star 10.10.2009, 01:03   #3
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tu se govori o dve mnogo bliske a ustvari skroz razlicite klavijature ali bitka je ostra!!!
Yamaha ima pobogate ritmove zasto imaju 3 intra, 3 ending i 4 prelaze, ima pokvalitetne dirke sa touch response, efekte dobro zvuce (reverb, delay, dsp, echo, harmony) meni se kod yamahe vise svidzaju. Ali drum kitove su samo 15 fabricke sto kod korga je bolje. To je uglavnom za yamahu. Sto se tice efekta i kod korga zvuce odlicno, imas i vise memorije, a imas i vise setove u downloadu za korg tako da ces da nadjes i od pile mleko E sad ja bi ti preporucio Korg jer mozes na pa50 instalirati OS od pa80 pa ugradis Hard disk. To je odlicna pricina da se odlucis za pa50. Eto to je moji odgovor pa ti razmisli i odluci! Mozda sta je poeftino to uzmi jer si pocetnik pa kad stanes profesionalac ces da kupis nesto jos bolje!
Dodato:
Taj hard disk koji sam spominjao nije to jeftina prerada i ne radi se to jednostavno i malo skupo je ali samo sam spomenuo da znas!

Promijenjeno od Ace (10.10.2009 u 01:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Ace je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post:
DarkoG (16.10.2009)