Videti jedan post
Star 12.10.2009, 13:30   #19
senadm
Početnik forumacije!

senadm's Avatar

Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 272
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
senadm befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ja jos nisam imao problema sa klavijaturom a klavijatura je super mislim da se to ne moze poreci a i vecina najboljih klavijaturista sviraju na njoj barem u Bosni koliko sam ja informisan....Osman koji prati Sanju Maletic svira na njoj....Sanel Bajrami koji prati Osmana Hadzica svira na njoj...Alija koji prati Koketa svira na njoj...i jos dosta vrhunskih muzicara iz Srbije cije sam video snimke sagledao sviraju na njoj...Omjer cijene, mogucnosti i kvaliteta je vise nego odlican....Mnogi ljudi experimentisu na njoj slusaju svacije savjete itd...pa se zato i kvari...Cinjenica da je ram mana ali ispravnim radom na klavijaturi garantujem da nece otici...Ja sam prvi svasta experimentisao dok nisam dobio upozorenje "ako nastavis tko jos dva tri puta ode ram"...Na kraju krajeva mercedes kao br.1 u automobilizmu ima mana i mislim da svaka klavijatura ima mane ali posto je PA800 najzastupljeniji da je logicno da ce se kod njeg otkriti najvise mana....ali to nije tema danasnje emisije...tema danasnje emisije je...........
senadm je offline   Reply With Quote