Videti jedan post
Star 17.02.2007, 11:49   #7
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Puno ti hvala Marco baš je to bilo krivo al nikako da provalim.
Tako je valjda onaj imao podešeno ili sam sam nešto napravio.
Ali sad te molim pobogu možeš li mi reči gdje da uđem da mogu kod stylova promjeniti zvuke to jest BASS DRUM i tako dalje inače ču valjda poludjeti pored.
Cjelu noč do jutra j....sam se a nikako da dođem to te funkcije.
Pa nije valjda da se to na ovom syntu ne da pa to još nisam čuo
majke mu ni na najslabijem ali nikako da dođem do traki gdje stoje instrumenati sem onih kako jeste SONG,ACMP,M,PAD,LEFT,R1,R2 I TAKO DALJE.Ne magu pa da je j....
uči na trake kao što je naprimjer na Pa80 Menu i onda Mikser i tako dalje.
Ajde Marco molim te ko boga pomozi mi jer sigurno znaš inače sam gotov sa ovim syntom.Skidam neke manual ali jedne sam več skinuo i po onima isto nikako da uđem tamo stoji prvo Digital studio onda style i style creator a posle opet nigdje ne mogu na trake a ni kao što tamo piše ne mogu nikako da uđem.Skidam još neke druge pa neznam da li če to u njima da bude.Pa valjda nisu napravili klaviaturu da se nemože to uraditi jer kako onda posle da zamjenim semple sa ovim instrumentima pobogu.Ne mogu sad ni Fiču da dobijem da ga pitam kako se to radi na psr3000 da imam barem malo predstave.
Još jednom hvala Marco več unaprijed i nadam se da ču ti se i ja moči nekako odužiti ako ne prije kad složim ovo čudo oko semplova ili slično jer znaš nikad nisam imao yamahu pa mi sve dođe nešto treče a i onaj kurac nije mi dao još upustva majke mu a ne bih voleo da idem prije da ga tražim i pretučem ko majmuna.
flosarka je offline   Reply With Quote