KARAOKE party
da li znate ista o ovim vrstama zabave?
otvaram ovu spam temu jer sam zesce potresen onim sto sam cuo.
u jednom lokalu je za vikend odrzan karaoke party,
ja sam licno ocekivao karaoke masinu ili one programe koji se kupuju.
ma reko mozda lik donese i VanBasco.
i sta mislite sta je doneo?
laptop vanbasco karaoke sa 3000 starih hitova, DJ mixetu i video bim koji dobija za dzabe jer na njemu izmedju 2 pesme stoji reklama jedne firme.
pricam ja sa drugarom konobarom, reko bokte mogo sam se ja ovog setiti imam kuci 6000 fajlova na istom programu i dobar mikrofot i efekte za njega na kompu.
ma reko sta ce mi to kad sviram, i uzmem duplo vise para.
kad ,danas sam pricao sa konobarom koji kaze da ga je dusa bolela kad je liku isplatio 60e!!!, i jos mu kaze ova oprema je dzabe (bim i projektor sa reklamom)
inace momak dolazi svakog drugog petka a kada ne dolazi, onda radi DJ-koji ima snimljenih 50mixeva na cd i uzima verovali ili ne 150e da stoji pored mixete.
jedan od vodecih bendova iz novog sada uzima upravo toliko za vece pa izdelite sa 3-4 clana. a gde su probe vezbe oprema i pre svega znanje...
sve me to podseca na pricu coveka koji je napravio imperiju u srbobranu praveci metalcice koji se stavljajku na krajeve salame.
dakle covek se dosetio.
ceo ovaj tekst je vise jedanje nego konkretno tema.
nemam nista specijalno da vas pitam vec jednostavno da ovo podelim sa vama, i da kazem da smo "mi" mnogo glupi ili su oni mnogo pametni..ne znam.
hvala ako ste odvojili koji trenutak da procitate ovo. cao!
Promijenjeno od Sejox (16.10.2009 u 01:34 sati)
Razlog: Tema prebacena iz cekaonice.
|