Tema: VICEVI
Videti jedan post
Star 16.10.2009, 20:42   #617
hammers
Vredan član društva

hammers's Avatar

Registrovan/a dana: 25.06.2008
Mjesto: Leskovac
Downloads: 1866
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 26 puta u 22 Postova
Interesi: Audio i video tehnologije
hammers befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
hammers pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@aleksandar72

Ovo je prava pirocansko-nisko-vranjanska verzija

Bese neka svadba u Banat. Tam sam isao kod svastiku na spanje, takoj da nista nesam placaja. Pice si poneso sto mi dade doktor Nestorovic. Tuj mi neko devojce zakaci ovolicku grancicu i mora vu davam pare!!! Mame im ga, ja nemasem dve po pet, inace bi si spasija peticu!!! LELEEEEE!!! Sednu za astal, muzika na uvce, kur cu gi dam pare!!! Al ovaj armonikas me gleda ko siroma slaninu!!! Koe sam mu skrivija?? Nista!!! Nego oce pare be bato!! Ja ko da gi berem na komsijinu tresnju!! A jedenje, ubavooooo!!! I toj sve neko mesishte!!! I sve dzabe!!! Izeo sam deset parciki, u.ra se od jedenje!!! a jagnjetina, toj ni Draza neje imaja takoj. Al me zaklase nasicto s onija njini obicaji. Mnogo se be ovija severnjaci trosiv!! Kad naidje snajkina kicelja, pa snajkina pogaca, LEEEELEEE!!! Samo pare da vu davas!!! Otidose mi sto dinara, necu mog da se opravim pet godine!!! A mladozenja, dal ga ima 50 kila ja ne znam! Dzgoljav be!!!! Koj li ga rani ja ne znam!!! A mlada, lepa, ima za kvo da gu uvatis!! I kuva be!! Kad se vraca u Pirot, sm sto se ne slogira!!! Poskupeli voz, u jeba ti budale!!! Ko s metro da se vrcam u Pirot!! Cu se razmislim ja sledeci put dal cu idem!!
hammers je offline   Reply With Quote