Videti jedan post
Star 19.10.2009, 17:56   #254
zorke
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 27.02.2009
Mjesto: Osijek Hr
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Muzika
zorke befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo da se i ja ponovno malo javim na forum nakon duzeg izbivanja.Imao sam ozbiljnih problema s davateljem internetskih usluga ovdje u Osijeku i skoro dva mjeseca sam se borio s njima oko interneta To je sad rjeseno pa evo da se malo javim.To je ujedno i odgovor DEKIPI zasto mu nisam odgovorio na PP.Vidim da je tema poprilicno zamrla i nije se puno odmakla od one tocke kad sam se zadnji put javio.Inace ja sam jedan od tih koji se svojevremeno pohvalio ugradnjom Hd-a u Pa50 po uputstvima gospodina KORGX5D i dalje je sve u redu s kljavom i sve odradjuje bezprijekorno.U medjuvremenu je moj majstor koji je meni ugradjivao HD ovdje u Osijeku ugradio jos nekoliko HD-eova u Pa50 i svi za sada rade odlicno.Naime postoji vise varijanti ugradnje.Sa original dijelovima(tu varijantu imam ja) ali i sa zamjenskim dijelovima(tu varijantu ima nekoliko ljudi tu u Osijeku i sve radi bezprijekorno ali u tom slucaju uistinu morate biti elektronicarski mag da to uradite jer je potrebna iznimna vjestina lemljenja.Sto se tice konkretno velicine tih SMD kondenzatora uistinu ne znam velicinu sad napamet ali mogu se raspitati kod ovog mog majstora pa cu javiti.On bi to trebao znati.Uglavnom ako se drzite uputa gospodina KORGX5D ne mozete pogrijesiti.Mogu sad samo reci da sam vidio plocu od Pa50 i da su uistinu sitni oko 2mm,a mozda i manji.Ako gospodin DEKIPA treba neku pomoc mozemo mu pomoci savjetima a mozemo mu reci i adresu trgovine u Novom Sadu u kojoj moj majstor narucuje setove za ugradnju.Uglavnom kljava za sada radi bezprijkorno i nisam imao niti jedan kiks sa njom do sada.Unutra je OS od Pa80 skinut ovdje sa foruma i sve radi dobro.Mislim da se isplati uloziti nekih 50-ak eura da se to ovdje u Osijeku odradi i imate sasvim sasvim solidnu masinu s kojom parirate i puno ozbiljnijim kljavama.Na kraju krajeva pa ta se kljava jos uvijek proizvodi sto znaci da je jos uvijek u trendu.Za sad toliko.Ajd pozzz. svima od Zorketa iz Osijeka.
zorke je offline   Reply With Quote