kolege bez ljutnje....
90% posto ovde vas koji svirate pa 800 kao i ja sam neznate da koristite tu klavijaturu trpate razne setove dnevno po dva puta upisujete O.S sve je do samog korisnika pa 800 ja koritim samo svoj det vec 4 godine a pregledao sam sve ove stove odavde sa neta nikada nisam uzimao tudji global i klavijatura radi bezprekorno .. pa 800 je mnogo razvijena klavijatura ima dosta funkcija zato je i osjetljiva na drasticne promene to jest ako se trpaju setovi od pa1x ili cak od pa 80 to je moj iskren savet kao drugo svaki pa 80 imao je klavijaturu licno od jamahe ima logo jamahin na stanpanoj ploci ispod dirki znam zato sto sam otvaro ne samo jedan pa80 za pa 800 nemogu da tvrdim ali znam da samo jedna te ista firma proizvodi klavijature i za jamahu iz korga ove price sa kinom nemaju osnovu iskreno receno zivim u nemackoj i licno se poznajem
svabom covekom koji drzi firmu musitronics razvija iradi na svakom o.s za korga kao sto i proizvodi i prosirenja i kartice za sve korgove modele korg pa800 za evropu se sklapa u italiji i nigde vise to je to puno pozdrava svim kolegama muzicarima....
Promijenjeno od MT775 (19.10.2009 u 20:05 sati)
|