Kao što reče kolega KORGX5D...Otišo ti je vjerovatno utičnica u koju se priključiva kabal...Najlakše ćeš to ustanoviti tako da uključiš adapter,i probaš da mrdneš levo desno gore dole da vidiš imali lufta i znaćeš.Do adaptera nije sigurno jel kad ti sinth ispadne adapter stoji kako treba,još ako svetli na njega se nemaš šta žaliti-ispravan.E sad ako nije ova utičnica onda imaš veći problem...il se šta slomilo u klaviaturi,il je odpo kakav šeraf i napravio kratki kontakt,ima tu dosta stvari prijatelju koje možemo nagađati 1000dana...Što se tiče reklamacije i garancije--ZABORAVI!prvi put kad ti padne klaviatura i na njoj se vidi oštećenost GUBIŠ GARANCIJU pa makar bila klaviatura stara samo jedan dan..Dakle ako odneseš u servis da ustanove grešku i poprave izaće te ko pola cjene klaviature,dakle nemaš računa.Jedino što ti preostaje jest da s nekim iskusnijim elektroničarom otvorite klaviaturu i pokušate naći grešku ili ako imaš toliko hrabrosti da je otvoriš sam,JA,kolega KORGX5D i mnogi ostali smo ti tu na raspolaganju da ti maksimalno pomognemo oko toga da je usposobiš...A na tebi je sad da vidiš kako i šta i stvarno mi je žao da ti se to desilo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|