Pa vidi druže jedna primjedba....Nisi trebo otvarati drugi post,trebo si se zahvaliti u onom postu pošto se samo nove teme stvaraju...Al nema veze ja mislim da se gazda neće naljutiti...A dx11 da bi imo za master klaviaturu to je potpuno moguće i jako dobra kombinacija jer po mome dx11 ima jednu između najboljih tastaturi za solažu (kad je podložiš sa filcem)....Dakle moraš na jednoj banci da izbrišeš boju tako da ništa ne svira na njoj (npr.B16) i na dx11 vučeš boje sa drugih sinthova preko MIDI kabla...Dakle tako postižeš iako nemaš boja na dx11 da možeš odraditi poso kad vučeš iz drugih sinthova...E sad mala preporuka,jedan broj u banci moraš imati prazan (moj lični savjet) zato jer kad vučeš boje sa druge klaviature i ako imaš na dx11 jednu boju memorisanu u toj banci na kojoj vučeš boje,onda se te 2 boje (sa dx11 i drugog sintha) mješaju među sobom...Uglavnom šta bude trebalo možeš mi se obratiti na MSN kojeg imam u profilu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|