Videti jedan post
Star 22.02.2007, 12:25   #60
rakija
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

E jarna preso si svaku mjeru druze moj, Nedime!!!!! Ko prvo znam te ti se mene nemozes sjetit a zivimo u istom gradu. Ko prvo ti i tvoja svirka nista nigdje dobro dosli to je vec poznato i nemoj da idemo u detalje sad nije vazno. Znamo i ja i ti da tvoja akademija je maci kasalj jer jarane nemas talenta neznas svirat a pravis se neki umjetnik. Gubis zivce!!! Sve je finno pocelo cito sam al ti moras uvalit pa makar te nebilo!!!! Ti i taj pa800 je kurceva dlaka i ti to znas. Pa800 ovo ono sta ja znam. USUTI VISE!!!! Kolko se provodis na ljudima ovdje ko da si Pavaroti!!!!! A niko te nezove da sviras isto tako niko ni da mu snimas!!!!!! Pa800 je bolji od pa80 radi dipleya memorije i to je to. Poredis ga sa tritonom kako? Kazes da je bolji nego pa1x pro halo majmune!!! Kako ce biti bolji nego pa1x pro. Pogledaj oktave kod jednog i kod drugog pa se zamisli. Pa800 ti je sint za one turke koji neznaju sta je dobro vjerovatno ga hvalis tolko da sam sebe utjesis jer si se razocaro!!!! I molim te ko Boga zatvori onaj sajt tvoj sramota je onako ponizavat klavijature. I nemoj jest govna pa prosipat ovdje tovje stresove. Ti si bio nula i biti ces nezaboravi to.