Videti jedan post
Star 30.10.2009, 21:35   #10
MT775
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
MT775 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Lächeln iskren drugarski savet

evo makso ja sam kupio nedavno GW 8 ti si me posavetovao pa da ti vrnem savet inace imam ja i pa800 sviram vec 10godina korgove aranzere imao sam rolanda VA3 kratko a GW8 mi je druga rolandova klavijatura nekada pre 12 godina sam imao prvi rolandov sempler W30 tada je kostao oko 5000marak cudno da je roland stao sa semplerima kao klavijaturom tada je to bio prvi sempler sa seqvencerom ipak sam nastavio po korgu m1 . x3. i2.pa80 pa1x i sada pa800 i ne pratim vise treba stati na loptu svi smo zaboravili kako je lepo bilo svirati u pravom bendu sa bubnjarem gitaristom i bassom ovi aranzeri samo zatupljuju mozgove vise nista pa ka cujem namenski isecen midi poludim a tek fajlase da nepricam dalje nedam se da necu nikoga uvrediti cari muzike su u pravoj svrci vezbanju i kretivnosti samog muzicara a sve drugi nacini svirke su samo prevara i nista drugo odoh ja sa teme ..ali da ti kazem najzadovoljniji sam bio sa pa80 pazi imao sam i pa1x dobar ali tezak ako tezgaris svaki dan kao drugo ako ces samo za aranzre onda ti je pa80 dovoljan sa 16 mb smplova za ritam i pratnju uz njega jos triton le kao solo i zavrsio si posao sve drugo je skuplja i losija konbinacija pa800 jeste da se kvari ali stvar je ko ga kako koristi moze lepo da se sredi ali meni je pa 80 najtoplije radio zvicao mi je na svako ozvucenje isto ali sa pa800 je vec druga prica vise parametara i vise komplikacija...u sustini dosta nepotrebnih stvari...pozdrav kolegi
MT775 je offline   Reply With Quote