korg18
muamere ja sam ti prodao taj korg, i sredjen je kako treba, set je vec u downloadu, postavio sam ga neki dan, zove se korg pa50 2009 tako pise, e sad, ja sam taj os ubacio dabi to na nesto licilo, jer kvalitetniji zvuk ima neg na fabrickom os-u,moze mi pricat ko sta hoce i ta pa50 veoma mocno zvuci poslo sam mu i snimke pa nek okaci i nek sam rekne jer kad si je uzimao od mene reko sam ti sve i prodo sam ti je za 420 eura sa original koferom prepravljeno napajnje,znaci moze i adapter, i moze kablo 220 V,i jos nesto oko audio ulaza sam radio,e i sad pises na temi dali je to dobro naravno da jest,to ce ti i druge kolege reci.E sad nek kolege reknu da sam ti dao jeftino i jest jeftino al nema veze jos mi tvoj otac trazi stalak uz klavu za te pare eto nek kolege reknu o tome pozz.
Dodato:
zaboravio sam napomenut ja sam ti reko cackaj na njemu sta hoces a ti pises sad mislis da sam ti ja uvalio korga tako bar sam svatio tvoja je greska sto si cacko po njemu i ti si zezno oko globala i nema potrebe resartovat ga na fabricki samo drugi global sa tog seta ubacis ponovo i radice jer ja sam korgaa resetovo kad sam ti trebo prodat eto i sve radi pozz
Dodato:
d3llbQy_DM--sto se tice seta za korga imas tu na downloadu od toga pa50 pa probaj a bice jos jer imam hrpu setova za pa50 i sve sam ih sam radio pozz
Promijenjeno od korg18 (07.12.2009 u 21:03 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|