White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
|
Evo timbe procitaj sta sam ja uradio za da sviram sa **** bubnjeve - jedino me muci kasnenje zvuka. Ako imas zvucnu kartu kod tebi ce funkcionise i mozes to uraditi!
Dodato:
Kopiraj PCM fajlove iz **** set u isti folder za program PA1X sample converter - imas ga u download sekciju. onda ides u program "select all" pa "convert all to wav" i pojavi ce ti se folder wav sa sve semplove.
Onda ucitas set u klavijaturu i u Event edit proveris primer Disko ritam 4 varijacije sa kog tona pocinje a na kog zavrsava! - Var4 od disko ritam pocinje sa cis 2 a zavrsava na fis 4.
Pa samplove od 4 varijacije Disko ucitas u Halion u "Keyzone" opciju tako sto nad dirku cis 2 na traku stisnes desan klik i "import sample (C#2)" i loadujes sample koj bi trebalo biti potpisan nesto ovako: RAM20.PCM24_063_Disko_V4_(1).wav
Disko v4 oznacava 4 varijacije od disko ritam tako ces prepoznati i ostale ritmove
(1) oznacava sample koj ide na prvu dirku i tako imas 30 samplova za da ucitas od Cis2 do Fis4.
Memorisi to da ne bi drugi put ponovo ucitavao samplove u halion!
Sad prikljuci klavijaturu u Kompjuter preko midi ili usb i namesti u global u midi out da chanel 1 bude "drums" i u Cubase u midi traku namesti out da bude halion, in da bude all midi inputs i namesti ispod to na chanel 1.
Sad kad pustis ritam bubnjeve ti idu sa cubase original kao iz **** seta a ostale trake ritma ce svirati klavijatura!
To je to!
Promijenjeno od Ace (08.12.2009 u 17:10 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|