Citat:
Originalno postovano od nurfi
Ama ljudi postavio bih sliku ali nznam kako sve sam probo ali ne ide.Daj neka neko napise kako da postavim slike ovdje.Stavicu i sliku ram memorije a ako ne krsim pravila mogu staviti i adresu i broj telefona od servisa gdje sam narucio ram mempriju.Nema nikakvih problema ali samo da nadem kako postaviti sliku ispod ovog teksta.Ako neko zeli mogu mu i na vlastiti e-mail poslati slike nije nikakv problem.Dragi kolega Ronaldinjos nemam ja sta da lazem niti sta da petljam niti da se hvalim sa 128 mb.Meni je crko ram i ja sam morao da ga zamjenim a nisam ni sanjao da cu da dobijem 128 mb.Jos su me u servisu izruzili da je korg PA 800 sa 128 ram memorijom.Trazili su mi oko 300 eura gdje sam kupio klavijaturu ali i je ´bilo skupo pa sam rizikao da sam zamjenim posto se razumjem u kompjutere.Cak sam stavljao i ram od laptopa od 64 mb i 128 mb ali na monitoru samo bjela slika i nista vise.Mogu vam reci da nije bas lako zamjenuti ram puno je rizika ali ja sam se usudio i bogu dtagom uspjelo je.
pozdrav nurfi
|
Ima to da se kupi 128 MB preko drugi grana sto nije Ovlasteno od Korga...
Nemoj da Lazes ljudima Music Store Koeln...
Tebi mora da je Nedim Rodjak.