Videti jedan post
Star 07.12.2009, 23:56   #78
hrci
Vredan član društva

hrci's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2005
Mjesto: München
Downloads: 2144
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 3
Interesi: Treniranje!
hrci befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
hrci pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od nurfi Pokaži Post
Ama ljudi postavio bih sliku ali nznam kako sve sam probo ali ne ide.Daj neka neko napise kako da postavim slike ovdje.Stavicu i sliku ram memorije a ako ne krsim pravila mogu staviti i adresu i broj telefona od servisa gdje sam narucio ram mempriju.Nema nikakvih problema ali samo da nadem kako postaviti sliku ispod ovog teksta.Ako neko zeli mogu mu i na vlastiti e-mail poslati slike nije nikakv problem.Dragi kolega Ronaldinjos nemam ja sta da lazem niti sta da petljam niti da se hvalim sa 128 mb.Meni je crko ram i ja sam morao da ga zamjenim a nisam ni sanjao da cu da dobijem 128 mb.Jos su me u servisu izruzili da je korg PA 800 sa 128 ram memorijom.Trazili su mi oko 300 eura gdje sam kupio klavijaturu ali i je ´bilo skupo pa sam rizikao da sam zamjenim posto se razumjem u kompjutere.Cak sam stavljao i ram od laptopa od 64 mb i 128 mb ali na monitoru samo bjela slika i nista vise.Mogu vam reci da nije bas lako zamjenuti ram puno je rizika ali ja sam se usudio i bogu dtagom uspjelo je.
pozdrav nurfi

Ima to da se kupi 128 MB preko drugi grana sto nije Ovlasteno od Korga...

Nemoj da Lazes ljudima Music Store Koeln...

Tebi mora da je Nedim Rodjak.
hrci je offline  
Sledeći član vam se zahvalio hrci za ovaj koristan post:
nurfi (08.12.2009)