Videti jedan post
Star 08.12.2009, 01:05   #8
TomyCroSound
Ovaj baš voli da kuca

TomyCroSound's Avatar

Registrovan/a dana: 21.09.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 178
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Klavijature; Roland Fantom G6, Korg M1 ;-)
Interesi: Produkcija audio, pa i video
TomyCroSound befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
TomyCroSound pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

zvuk mi odjednom počne da krči... npr snimim traku od 20sek... i par puta ju preslušam i ona samo od sebe počne da krči. ?! nije ono latency, bufer... nešto drugo, ne znam što.
I ne mogu nać transport panel, bio je tu, nestao....?
Dodato:
hahahajoj
ne znam točno što sam radio, otvorio neki reverb al ne moj već baš od catwl. i zablokira, tražio me reset a iza toga čak i plavi ekran gdje je pisalo nešto kako spriječava katastrofalnu pogrešku i šta ja znam...
poludit. Šta stavit onda na komp da očitava svih 6 gm rama i da ima drivere za sve portebno i da se ne zaje ko s ovim?
Dodato:
Tražio sam po netu itd čitao svašta, pa kažu, sonar 8 bi trebao stabilno radit na win7 64, ali da problem rade vsti koji nisu prilagođeni za to, pa sam pokušao testirat; otvorio sonar i koristio samo vst koji je instaliran unutar njega dimension pro, i spremio mali projekt. Kada sam taj projekt ponovo pokušao pokrenut, izbaci mi error "there was a problem sending the command to the program" ali za divno čudo, otvorio je projekt (za razliku od ranije kad bi se samo "smrzo" u tom trenutku..

Promijenjeno od TomyCroSound (09.12.2009 u 13:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
TomyCroSound je offline   Reply With Quote