Ne razumem nikako ovo napucavanje oko RAM-a aj sad vi meni moji drugari, kolege, gospodo, dame i gospodje recite sad dal je to malo normalno ?? Ja mislim da nije kao prvo mislim da uopste mnogi proizvodjaci idu malo u pogresnom smeru zakljucujem iz ovog posta, oni bi trebali da nameste jednostavno klavijaturu na kojoj nece biti jednostavno nista..... sem dirki "ala triton extreme" i jedan ooooooooooooooooooogromni touch screen od 30` a unutra bi trebalo da ima naj manje 160 000 GB RAM-a DDR4 naj bolje za semplove i ni jedna ROM boja i naravno ugradjen TC Helicon zadnje generacije i pritom da ima 5KG, eeeeeee malo "morgen" ! Od toga nema nista, moze li iko da pokusa da namesti malo neku boju iz ROM-a ? neki lep bas, harmoniku, violinu tako nesto pa nije valjda sve u tim famoznim semplovima koji se rade u HOME studijima na prosecnpj opremi cak i kucna varijanta SM-58 u neki sempler ili PC sa integrisanom zvucnom i sempluje se neki registar sa harmonike, i to sad kao bolje nesto zvuci od fabricke boje koja je snimana na tehnici vredna par miliona $ ??? Ja sam to zakljucio da oni ipak idu drugari moji u pogresnom smeru definitivno, a kod nas balkanaca postoji definitivno sindrom "nezastitosti" samo daj, daj, daj ,daaaaaaaj, daaaaaaaaaaj...trpaj sto vise moze samo da ima gomila a iz gomile se nista ne koristi po devizi "a ako nek ima od viska glava ne boli" i nije ni cudo sto jedino nama balkancima riknjava PA800 i vicemo najlosija masina ikad a model je prodat mozda na milione primeraka i svima radi samo nama crkava a zasto ?? pa gore sam napisao i zasto "trpaj, guraj, tovari...daj daj daj daj daaaaaaj" i normalno i zivotinju, auto na kraju krajeva covek sebe kad preforsira crkne, ovo famozno modovanje mi deluje isuvise nenormalno da je moguce proizvodjac bi to sam uradio jer jednostavno poznaje mogucnosti svoje elektronike i to je "nategnuto" tako i radi sva ostala budzenja su suvisna.
I mislim da bi ova tema trebala da ode pod LOCK jer se sve vise zaukava i zagrejava, vec vidim iz par postova lete varnice, pratim ovu za mene tesku budalastinu i nisam mogao da izdrzim da ovo ne napisem a vi vidite sta cete i kako ce te.
Lep prijateljski pozdrav za sve forumase !!
|