Videti jedan post
Star 15.12.2009, 21:58   #8
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

momci, reko je da monitor na drugoj kompi radi bez problema ... sta to znaci? znaci da njegova kompa nije u redu ... a ja sumnjam na graficnu ...

ne mora da bude slika u biosu normalna ako je graficna pregorela, tj. ako je i u biosu losa slika onda je 100% graficna ...

ja sam pre mesec dana imao slican problem al je kod mene bilo sve ko mozaik a taj mozaik se pojavio odmah vec kad sam palio kompu. znaci oni pocetni podatci koji se vide kad se kompa bootuje (start) su vec bili u mozaik-stilu a kasnije kad se windows pojavio jos gore ...

drug martinez:

ako si imao graficnu karticu u kompi (NE CHIP!) onda ti je monitor bio prikljucen na graficnoj. a verujem da i tvoja kompa ima extra prikljucak za monitor. to ti je izlaz il prikljucak za INTERNI CHIP koji se nalazi na motherbordu. prikljuci monitor na taj drugi vga-out i bitce opet (skoro) sve u redu ...

za normalan rad neces imati problema da radis sa tim internim chipom al za igrice i komplexne programe kojima je potrebna realna i dobra graficna, tu neces moci mnogo ....

pre svega moras naravno da otvoris kompu i da vadis graficnu iz kompe. informisi se pre toga o tom ako jos nikad nisi takvo nesto ucinio!! tu mozes dosta da pokvaris pa cak i sebe - ne daj boze ...

pozdrav

Promijenjeno od grandia (15.12.2009 u 22:01 sati)
grandia je offline   Reply With Quote