Videti jedan post
Star 17.12.2009, 02:15   #9
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

I ja sam imao dilemu kad sam kupovao klavijaturu sebi, ali izmedju polovnog PA80 i nove PSR s700. Nakraju sam se ipak odlucio za s700, mada mi je zao sto nemam sad sempler, ali daju se jako interesantne boje uraditi od yamahinih rom boja, tako da ne moras da strahujes da neces biti zadovoljan. Ipak novo je novo, a polovno je uvek macka u dzaku. Mogu da kazem da sam zadovoljan u globalu sa klavijaturom i da stvarno moze pokriti veliki repertoar (narodne , zabavne, sve...) Mozes pogledati moje demoe tu pa ces otprilike videti o cemu se radi, samo napominjem da sam ja sve na klavijaturi radio laicki bez nekog preteranog programerskog znanja (uglavnom sakupljao sa neta, i malo sredjivao za moj ukus), i nisam uradio ni 10% toga sto planiram, e sad zamisli da na taj sint sedne covek koji "zna znanje" i da ga sredi kako spada. Mislim da ce ti biti jasno onda o kojem kalibru klavijature se radi ( s tim sto je s 700or jos naprednija od s 700)

p.s, ako ti bude bila frka sa semplerom, a bude bilo posla, semplersku klavijaturu uvek mozes kasnije dokupiti.
yamahapassion je offline   Reply With Quote