Drago mi je kolega da si cuo snimke, jel snimci ti najbolje govore da li ti se nesto dopada ili ne. I opet kazem, to jos nije ni 10% sta ta masina moze da izbaci. A naravno s700 or, moze biti samo jos bolja s tim sto ima jos ekstra paket boja i ritmova, i tu zezanciju za skale itd... Znaci s njom mozes da imas prakticno sve. Sto se tice memorije takodje nemoras da se brines jel ti je dovoljan jedan USB stick od 2 ili 4 GB u kojem mozes cuvati sve sto ti na pamet padne, i pozivati u momentu. To je bio jedan znacajan faktor zbog kojega sam ja uzeo tu yamahu. Ovde su si kolege u yamahama pravili citave kolekcije ritmova i boja i redjali po folderima po pesmama i pevacima i sve to jednostavno stavis na USB, i kad si tako nesto nariktas, sve kako tebi odgovara, nista ti vise ne treba za jednu kvalitetnu tezgu. Znaci, imas hard disk u klavijaturi koji ce te kostati 5-10e, samo stavis u dzep, klavijaturu u torbu, i spreman si za tezgu. Nema cekanja da se ucita set, da se prilikom paljenja dize sistem na klavijaturi po 5 min (sto zna prilicno da nervira). Semplera doduse nema, ali moze sve to solidno da radi i sa rom bojama, pogotovo ako se igras sa mesanjem dve boje i mixing konzolom, koja je po meni genijalno resenje kako za podesavanje svega na klavijaturi, tako i za live svirku. Sta vise da ti pricam, videces i sam ako je kupis, ja se nisam pokajao, osim sto sam u startu bio malo razocaran sa harmonikama, ali posle malo grejanja stolice sad i to radi solidno. Ako ti negde zapne u vezi klavijature (ako je kupis) slobodno nas kontaktiraj, ovde ima dosta pravih znalaca za yamahu koji ce ti rado izaci u susret.
P.S: za zabavnu muziku yamahu necu ni da komentarisem, jel svi znaju ko je i sta je yamaha za zabavnu muziku.
Promijenjeno od yamahapassion (17.12.2009 u 23:40 sati)
|