Videti jedan post
Star 18.12.2009, 09:43   #37
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Možda je jedan fajl ili jedna ekstenzija drugačija a EFEKTA NEMA...Isto PA50 sa SD šta imaš od njega?Samo to da umjesto disketa u njega trpaš SD karticu koja je za fajlaše MAJKA a pravom muzičaru nije od nikakve koristi.Ja sam 3 mjeseca ubacivo ritmove u svoga PA50 i performace i poslije toga pola godine nisam ništa diro-upališ sinth i sviraš floppy ko da ga nema.Samo kad sam ga prodo skino sebi backup da imam na PA80 i KRAJ.A sad kad se pojave par pametnjakovića koji kažu da je Pa50SD bolji od običnog PA50?šta ima bolje?jel ima možda 2 oscilatora više,jel ima sempler,jel ima bolji snagaš ili zvučnici,jel mu se tipke ne drmaju levo-desno ko kod običnog,jel mu bolje radi lcd od običnog,jel ima ugrađen power supply?To je jedan dio opcija koje bi trebale biti promjenjene kod PA50SD da bi mogli reći da je bolji a jedad obični SD-slot nije vredan hvale...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote