@cincilator wrote:
..... i tu sad jedna - tacka.
.....i tu podebljana tacka.
Cenjeni kolega cincilator,
vidim da vam je pristup i nacin razmislanja prema PA tehnici JAKO neozbiljan!
Kao prvo, "tacku" na postove na forumu stavljaju samo moderatori i njihovi pretpostavljeni....tako da stvarno nema potrebe da stavljate tacke i nekome silom nanosite vase misljenje.
Ovo je jako demokratski i prijateljski forum a pre svega forum koji izobiljuje kompetencijom.Ima tu clanova koji su prosli i "sito i resheto" pa opet ne stavljaju "tacke".
Svaki post vam pocinje:da se neko ne uvredi,i sl.....nije problem u tome jel ce se neko uvrediti,zasto vi niste nikoga uvredili.Izneli ste samo nekoliko nebuloza u par recenica,mislim da s'time niste nikoga uvredili,samo ste izneli par informacija bez ikakvog sadrzaja.
Vase osobno misljenje je da je Dynacord PM bolji od Yamahe i niko nema pravo da vam ospori to,ali bar da ste to podkrepili cinjenicama,ali nema veze.
Sve ostalo sto ste napisali nema nikakve veze sa ozbiljnim pristupom PA tehnici!!
Ja vas jos jednom molim,kad postujete,drzite se teme....u jednom postu ste pokusali dati kometar na veliki segment PA tehnike a sve to povrsno i bez ikakvog strucnog izlaganja.
Usmerite svoj fokus,znanje i iskustvo na odredjeni post i molim vas bez "tacke" i "tackice" kad komentirate odredjene elemente PA tehnike!
Ne zbog mene,zbog nasih ostalih clanova koji se stvarno "duboko" nalaze svojim znajem u ovu materiju.
Pozdrav