Tema: VICEVI
Videti jedan post
Star 30.12.2009, 02:35   #721
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Zasto policajac kad je dosao kuci bacio cigaretu na krevet i skocio kroz prozor ??
-Zbunio se!!!

Mujo se vraca kuci i kaza Fati: Fato kad bi ja dobio na bingo sta bi uradila?
A Fata kaze: Uzimam ti pola i ostavljam te!
I Mujo na to: Epa dobio sam 50 dinara, uzmi pola i gubi se odavde!

Pijani muz se vraca kuci i zena ga pita: Gde si bio bre pijanico?
I ovaj kaze: Igrao sam sah sa komsijom
Zena: Pa sta bre onda toliko mirises na rakiju
Muz: A na sta da mirisem na sah ?!
Dodato:
Skace Fata sa svalerom po krevet, igraju se ljudi!!! I eto ga Mujo otkjuca vrata i ovaj svaler se zbuni ne zna gde? Dali u plakaru ili u kuhinji ili pa skociti kroz prozor. I odlucio svaler da skoci kroz prozor i pokraj to sto je to bio 17 sprat. I tako dok je padao razmislja: "Auu bre covece sto sam uradio? Imam para, dobar auto lepa zena, lepe deca, a ja idem se svalerisem. Eh kad bi sad imao drugu sansu, da prezivim, nikad vise necu ici po tugje zene. Samo kuci, s mojom zenom i decom. Kakvu glupost sam u radio pri divan zivot sad li da umrem. Kad bi mogao vratiti vreme unazad, ziveo bi srecno sa moju zenu, decu. Eh kakva steta."
I pade svaler dole na pokriv jedne prodavnice,pa od pokriva u kontejner za dzubre. Iskoci od kontejner i kaze: Mala uzbuna i odma jedem govna!

Promijenjeno od Ace (30.12.2009 u 02:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Ace je offline   Reply With Quote