Videti jedan post
Star 31.12.2009, 07:00   #6
Theos
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 18.12.2009
Downloads: 67
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Theos befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nije lepo sa Vase strane sto pretite!

Nije lepo sto mi se obracate na "Ti"!

Nije lepo sto pretite ovako javno i najbezobrazno sto moze da bude, umesto da lepo i kulturno ukazete ljudima na PP!

Iskreno - duboko sam iznenadjen za Yu-Midija i Vaxtera (Ja ne pisem javno imena) kako su mogli sa takvog ugleda koji su imali pre toliko godina - da postave ovakve "Moderatore"!!!

A Vas "Ban" i pretnje mi apsolutno nista ne znace, jer Vam najiskrenije radi ovakvog ponasanja nikada vise necu ni pristupiti, a kamo li upadati u direkni razgovor!!!

Vasem kolegi sam nesto objasnio, covek je ipak ozbiljan i puno kulturniji i razumljiviji, ne sigurno neki "Mladic" koji lepi slike PA-50 u potpisu, ali verujte - ove zabave shvatate izgleda i previse ozbiljno!

Ja radim u posebnoj sluzbi Internet Security kao MCITP: Enterprise Administrator, pa ipak imam tolerancije i razumevanje za mnogo ozbiljnijih stvari!!! (Da i ne spominjem da sam bio profesor muzike pre ovoga - preko 25 godina)!!!

Ipak - razmislite malo smirenije i proanalizirajte sve sto je potrebno, a moj savet - najdobronamerniji bi bio - da ubuduce nikome javno ne saljete ovakve pretnje!!!

Izvolite sada i ispunite svoje zadovoljstvo do kraja - pa udarajte banove i slicne zabavne stvari - za koga kako........

Promijenjeno od Theos (31.12.2009 u 07:01 sati)
Theos je offline