White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
|
Sejoxe izvini sto se protivim al u ta tema sam ja pisao i mislim da sadrzi odgovor iako je tema za nesta drugo, ali nema veze napisacu opet jer mozda tamo nije toliko jasno jer je tema o drugo.
Posto loop-ove traju malo vise sekunda (primer oko 20 sek jedna varijacija) a na jedna dirka ne moze toliko dugo, oni su podeljeni u vise fajlove. Tako da kad ekstraktiras semplove u Wav fajlove preko pa1x konverter, imas mozda 20 ili 30 fajlova koji trebas porediti u cubase po reda i kad stisnes play cuces loop. Sad neznam o koji loopovani set pricas ali ja sam to radio za ****.set i kao sto sam napisao u ta tema koja je Hrvoje spomnuo u njegov post, 4ta varijacija od disko ritma je podeljena ne secam se tacno koliko, mislim da su bile oko 30 fajlova. I svaki je potpican ovako RAM20.PCM24_063_Disko_V4_(0).wav. I sadd ti zemes sve ove fajlove koje u ime sadrze disko V4, i podredis ih po red, prvo (0) pa (1)..itd...(30) u cubase i dobices celi loop.
Pozdrav
|