Evo da iznesem i utiske o kutijama...pre svega da naime tu seriju "Titan" koju sam imao valjda sam ja neki baksuz ili sta je nemam pojma svi koji imaju su zadovoljni kao i ja sto sam bio ali zapadne tako neki pa "drndavi" prvo mi je stao jednostavno bas zvucnik u pola svirke na nekoj maloj snazi jednostavno ne radi bas...skinem kutije stavim MACKIE SA1521Z aktivne odradim tezgu, drugi dan sve dogovorim da ih posaljem nazad u servis da vide ljudi sta je aj reko pre nego sto posaljem da probam ukljucim kutije sve radi...naj normalnije odsrafim ih nista ni da pisnu...sta je sad

aj pozovem ljude reko "necu da saljem kutije su ok...." odem na drugu svirku, krene svirka kad u pola svirke ista kutija naravno stavio sam je pored sebe aj reko ako zakaze da mi je tu pored i da je slusam kako se ponasa na svirci reko nece valjda.. kad ide svirka krenula lova a kutija pada snaga za 50% pa se vrati pa radi par minuta pa padne snaga...e reko do mo...jega

opet u bazu (kuci) po kutije ee reko ovaj put nema sta vracam, pozovem ljude nema sta kazu posalji u servis reko ok saljem nego da dam te pa zadrzite za delove...reko ocu DLX nema frke reko salji i saljem.. dao sam razliku u ceni koja je i caos.