Nisam sebi do sad dopusto da se upustam u ovakva prepucavanja al znam iz ranijih tema po forumu da imas stvarno problem u komunikaciji. Nad tobom niko nista novo ili bolje nezna . Nedo Bog s tobom bit u BIG BRADERU
1. Moj kolega kupio Guerini 6000eur. kroz mjesec odnio u Bijeljinu majstoru da mu neke filceve sredi nije mogo da svira (po tebi on je sunj sto fabricku postavku preradjuje)
2. Drugi kolega promjenio 6-7 skupih harmonika u prosloj godini neke mu tonski neke tipkom ne odgovaraju (i on je sunj)
3. Nebih bez dozvole da imenujem sa foruma vrhunskog-studijskog muzicara koji je kupio PA800 i drugi dan ga otvorio i pomalo razvuko one federe na kojem tipka radi jer mu je bila tvrda tipka--sunj je i on jel. al trebo bi ga cut kako svira i skim sve svira.
E sad spreman sam i da se IZVINIM mozda si ti stvarno toliko jak klavijaturista da ti nijedna vrsta tipki ne smeta za sviranje pa ne shvatas al trebas shvatit da postoji i slabijih,samouka,koji nemaju izgradjene profi prstorede i oni moraju da sebi pomalo prilagode da sto lakse sviraju. Ponavljam svima postoji granica do koje se moze spustit dirka (3-4-5mm neznam sad) koja nista ne utice na funkcije. Sad se ti opet nadovezi znam da hoces
|