Videti jedan post
Star 14.01.2010, 18:23   #49
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kako sasvim bezazlena diskusija i jos bezazleniji moj savjet moze da dovede do toga da postanes prilicno agresivan i previse lican. Pitanje se namece ko ima problema u komunikaciji ? Navodis mi par muzicara kojima eto ne odgovara nekakva klavijatura a pri tom ti ni na pamet ne pada da pomenes onih nekoliko milona po cijelom ovom bijelom svijetu koji ama bas nista ne skracuju ni produzuju na svojim klavijaturama i potpuno su zadovoljni njima. Ne radi se o tome da li sam ja "jak klavijaturista" (mozda i jesam ako se pobijem sa nekim ko je od mene slabiji) niti kvalitet klavijature ima ikakve veze sa prstoredom vec se radi samo o cinjenici koju ti izgleda jednostavno neces da prihvatis a to je da i ta tri - cetiri milimetra poremete najvaznije modulatorske funkcije klavijature jer je njen proizvodjac vrlo dobro proracunao kako to treba da izgleda da bi funkcionisalo onako kako je potrebno. Postoji ogroman broj ljudi koji "od mene zna bolje a i novije" i ja ih vrlo pazljivo saslusam da bih to novo i bolje naucio a kad naucim, onda se trudim da sprijecim one koji to nisu naucili, da sire pogresne informacije.
tranzit je offline