Videti jedan post
Star 19.01.2010, 23:53   #4
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo ako te bas interesuje imam neke nezvanicne informacije koje kruze izmedju KORG-ovih saradnika preko okeana preciznije Canada, KORG se bacio na razvijanje nove generacije zvuka ERT iliti Extreme Real Technology, pokusavaju da se priblize ostaloj konkurenciji Yamahi i Ketronu u nijansama realisticnosti u zvuku, naime nov koncept postoji i bice na bazi OASYS-a koji je inace propao kao model koji je izbacen ali nije nikad zaziveo tako da su novu tehnoglogiju spojili sa starom sminkom i namestice novi model koji ce sigurno parirati na trzistu, opet imam neke dojave da Yamaha nije zadovoljna sa TYROS3 modelom i da priprema 4-ku kao zamenu...tako da nesto ce se desiti sve u svemu KETRON je poceo opasno po americi i kanadi da im oduzima trziste pre svega model audya (negledamo nase potrebe nego potrebe ljudi koji tamo zive-domorodci iliti ameri) kvalitet zvuka, realisticnost, mogucnosti.....tako da KORG sprema neki odgovor eto kolko znam tolko sam napisao mogu se raspitati jos sta i kako ali teeeeesko se odaju neke tajne za razliku od Rolanda tamo bas nista...oni su tek nenormalni.

Promijenjeno od RadeKOKI (19.01.2010 u 23:55 sati)
RadeKOKI je offline   Reply With Quote