Videti jedan post
Star 26.01.2010, 13:34   #6
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

To što pričaš Kolega Armine je potpuno netačno,ma koliko ja bio zagriženi Rolandovac smatram da ta firma nikad ništa nije pametno i novo ponudila osim tog zvuka ritam sekcije koji nam je ušao u krv (bar meni)...dok drugi proizvodjači u svoje proizvode ubacuju semplere, Roland nam prodaje kojekakva zvučna proširenja kao pre 20 godina,mislim da su u debelim zaostatku i za Korgom i za Yamahom u svemu a sad šta god novo budu izbacili od aranžera siguran sam da će biti teško ko djavo i papreno skupo...a oni neka se dobro zamisle šta i kako dalje

...i ako se budemo svadjali i prepucavali tema ode u LOCK,zato vas Kolege molim ako imate šta da kažete neka to bude potkrepljeno činjenicama...hvala

E da...i odgovor na samu temu da dam,jer je to u stvari pitanje...ko bi mogao znati šta je poslovna politika neke kompanije u budućnosti,verovatno da bi taj koji ima neke informacije mogao uzeti velike pare od konkurencije i to bi se zvalo Privredna Špijunaža a ovako kad niko ništa ne zna možemo samo da ćutimo i čekamo...

...sajam u Frankfurtu uskoro

Promijenjeno od Vule (26.01.2010 u 13:40 sati)