Tema: Juzni vetar
Videti jedan post
Star 25.03.2007, 14:09   #55
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

"Tranzit"
Aj mi reci onako realno koji muzičar ima pare,studio,i svu aparaturu da sredi T2?Ima jedino onaj koji ima bogatog oca ili je zagrabio nekog velikana za muda...Dakle za PA-seriju ima hiljadu nekih đavola od semplova do ritmova itd...Dakle ima materiala koje su ljudi snimali tako da je toga na tone...Za T2 toga nema a i ono što ima ne liči ni na šta bar po mom ukusu...E sad koji đavo da mladi muzičar kupuje T2 kad će mu džabe stojati a nema para za material?Drugo Adrijane ja sam reko da ima T2 ZA 1000EUR JEFTINIJE OD CJENE NOVOG U TRGOVINI...Zatim kako ti (tranzit)znaš da ja nisam rukovo sa Yamahom?Ja sam bio sat vremena u Yamaha centru i čovek mi pokazo neke cake,ja stavio slušaljke na uho i zajebavo se sa T2 ko neko djete...Za moje pojmove meni je dosta komplikovaniji i neobičan za rad...Nedim i danas dani tvrdi da je PSR9000 bolji od Pa1X...Bogami ako tako misliš nek ostane ali ja sam se nad tom izjavom pošteno nasmijo...Dakle meni je dovoljno i 20MB RAM-a za Drum Kitove i neke multisemplove a većinom pravim sad boje iz internih soundova pošto su jako kvalitetni NEMA muzičara da kaže da koristi ve te boje i da mu svi ti đavoli trebaju-pa ljudi moji par boja klapiš i to je to,32MB RAM je više nego dovoljno....I na kraju Tranzite još jednom poudaram PATTERN od PSR-Serije NIJE kompatibilan sa T2...Ja sam donio par konvertovanih ritmova (preko STW) za psr9000 i nema šanse da ga učitaš u T2,e sad il smo ja i trgovac smotani il je šta drugo u pitanju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline