"Tranzit"
Aj mi reci onako realno koji muzičar ima pare,studio,i svu aparaturu da sredi T2?Ima jedino onaj koji ima bogatog oca ili je zagrabio nekog velikana za muda...Dakle za PA-seriju ima hiljadu nekih đavola od semplova do ritmova itd...Dakle ima materiala koje su ljudi snimali tako da je toga na tone...Za T2 toga nema a i ono što ima ne liči ni na šta bar po mom ukusu...E sad koji đavo da mladi muzičar kupuje T2 kad će mu džabe stojati a nema para za material?Drugo Adrijane ja sam reko da ima T2 ZA 1000EUR JEFTINIJE OD CJENE NOVOG U TRGOVINI...Zatim kako ti (tranzit)znaš da ja nisam rukovo sa Yamahom?Ja sam bio sat vremena u Yamaha centru i čovek mi pokazo neke cake,ja stavio slušaljke na uho i zajebavo se sa T2 ko neko djete...Za moje pojmove meni je dosta komplikovaniji i neobičan za rad...Nedim i danas dani tvrdi da je PSR9000 bolji od Pa1X...Bogami ako tako misliš nek ostane ali ja sam se nad tom izjavom pošteno nasmijo...Dakle meni je dovoljno i 20MB RAM-a za Drum Kitove i neke multisemplove a većinom pravim sad boje iz internih soundova pošto su jako kvalitetni NEMA muzičara da kaže da koristi ve te boje i da mu svi ti đavoli trebaju-pa ljudi moji par boja klapiš i to je to,32MB RAM je više nego dovoljno....I na kraju Tranzite još jednom poudaram PATTERN od PSR-Serije NIJE kompatibilan sa T2...Ja sam donio par konvertovanih ritmova (preko STW) za psr9000 i nema šanse da ga učitaš u T2,e sad il smo ja i trgovac smotani il je šta drugo u pitanju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|