Evo, posto vidim da se gotovo niko nece da javi i pomogne vam, rekoh da ja malo pokusam.
Jeste da sam iz nekih razloga bio odustao od svojih aktivnosti na forumu, pa tako nisam jos predstavio ugradnju flesh readera i USB-a u korg pa60 iako sam bio obecao, ali nije jos iskljuceno da to i dovrsim.
Ipak da na brzinu pokusam malo da pomognem u ovoj temi!
Vec sam u temi ugradnje HD u korg pa50 prije nego sam vam opisno i slikovito predstavio kako da ugradite HD, predlagao i opciju sa ugradnjom SD.
Mozete vidjeti u toj temi, dakle: Korg PA50+HD+USB, na stranici 13 u mome postu 126
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...t=3275&page=13
pogledajte, pa mozda neko predstavi jos prikladniji uredjaj.
I tada je to hardverski bilo jednostavno rijesit ali je bio problem softverski, jer OS nije mogao da prepozna SD.
Dakle, sada jos nisam ovo testirao, ali bi moralo ovako da to proradi, a sto cu uskoro i da vam testiram i kazem pravo konacno stanje:
-ovaj put nam je Korg rijesio problem koji mi nismo mogli a to je Operativni sistem, sto znaci da sada imamo OS koji ce da prepozna SD,
-prethodno smo nabavili uredjaj kao na slici
*********************obrisan link*************************
ili neki mozda jos prikladniji,
-jos ne diramo nista na klavijaturi, znaci ostaje flopy,
-skinemo OS za korg pa50 SD i sa flopy diskete ga podignemo na klavijaturu,
-kad se OS podigne, sve ce raditi osim sto klavijatura vise nece moci da cita flopy disk,
-sad izvadimo flopy citac i ubacimo ovaj uredjaj sa slike ili kazem mozda neki prikladan a koji ima SD citac,
-i ovim bio posao bio zavrsen, jer ovaj OS bi morao da sad sve ocitava sa SD.
Eto, ako sam sta pomogao, bice mi zadovoljstvo, a ovo cu vam jos i licno testirati cim stignem pa cu da vam definitivno javim rezultat.
Linkovanje drugih sajtova kao i Reklamiranje istih je zabranjeno Pravilnikom!!!