@nesaband
Kolega, zaista ne vidim ni jedan jedini razlog da trazi a kamo li kupi ovo praistorijsko cudo
Imao sam kontakte sa tom spravom, ali nisam ni blizu zadovoljan. Ima mogucnost samo jednog user ritma, a za boje nisam siguran da li moze i jedna da se ubaci. Prakticno je neupotrebljiva u odnosu na Yamahu PSR 413...(ako izuzmemo originalne vriske iz pesme SIMA RONI ZVONKA DEMIROVICA

) To je moje licno misljenje. Pre godinu dana sam e86 menjao za X5D i mislim da mi je to najbolja pogodba koju neko moze da napravi sa tom klavijaturom, a da je realna. Tesko ces da nadjes da je u dobrom stanju...moj savet je da bezis od toga!
Yamaha PSR 413 zvuci krajnje pristojno za taj novac ako je nadjes. Ne mozes da ubacujes boje, ali mozes ritmove. Idu preko kabla za komp ( onaj od stampaca, ne kupuj Yamaha kabal jer ce da te oderu za glupost!) koji mozes da kupis u rodicu. Ima odredjenu memoriju u koju mozes da smestis user ritmove, odgovaraju ti od psr 1000, 1500...samo sto korisi samo prve dve varijacije ritma, koliko psr 413 ima. Kad menjas user ritam moras da sacekas...mislim da nemas aranzer za taj novac koji ce da ti ima funkcionalnost kao pa50...ako nekom padne nesto na pamet neka kaze.
Imas ROLAND EXR-5 ovde u oglasima, jeste 280eur ali vredi te pare!