Nije u tome problem, posto sam gledao koja je to gitara u pitanju, pokazalo mi je neku normalnu gitaru iz GM sound banke, ako se ne varam. zato i pitam da li bi ikako moglo to da se smanji za oktavu nekim postupkom u mixing consoli, ili mozda u style recorder da ne lupam vise glavu. Jos nisam provalio kako bi se moglo uraditi, a ako nista ne uradim sutra moracu je zameniti nekom gitarom koja nije toliko piskutava. Pala mi je na pamet jos jedna ideja, to je negde kolega jimiboy postavljao kako se radi, ali nisam nasao veceras kad sam prelistavao forum. On je naveo da se svaki element iz ritma ustvari moze zameniti prethodno editovanom bojom i objasnio kako se to radi, znam da su se svi cudili posto su smatrali da je to nemoguce, tako da bi ja mogao prvo tu gitaru da izeditujem (rucno je spustim za oktavu) i onda jednostavno tim njegovim postupkom je zamenim sa sadasnjom gitarom u ritam sekciji. Moracu jos da potrazim, mozda negde i naletim kako se to radi, a u svakom slucaju molio bih Jimiboy-a ako bi bio ljubazan da to napise jos jednom. Pozdrav za sve...
|