Pozz..Nekad sam imao Ketrona doduse stari X1 i mogu samo reci hvale da napisem o tim aranzerima. medjutim ova AUDYA ipak se ispostavila ona moja "tresla se gora rodio se mis" na papiru ima sve ali uzivo po utiscima onih sto su je probali i koji su je kupili nije bas doterana do "savrsenstva" interni editor za stylove je ipak i tekako potreban.... a za taj novac od 3-4000 eura mora da ima i gigabitni sempler u sebi uzimajuci u vidu sta se moze uzeti za te pare krecem od pa2x koji je 2800 i tyros 3 koji se vrti na 3000 eura pre bi ga zblizio sa yamahom po karakteristikama hardvera (mislim na sempler preciznije)..sto se tice samih ROM zvukova o ketronu nema potrebe da se prica fabricki sto se da u njioj iskreno nije nista ali treba da se pretrese da bi to "zazvucalo' za nase muziciranje e sad kad pogledamo za 4000 jura moze da se uzme i openlab koji je na windows platformi i instalacijom virualnih aranzera i semplera dobija se mnooooooooogo mocnija masina nego sve druge na trzistu trenutno..tako da treba pustiti jos da se ovaj aranzer malo "smiri" sa cenom i prati razvoj samog operativnog sistema..pa onda doneti onu konacnu dal vredi ili ne..za sad kao i prvog dana ljudi placaju "trial" verziju aranzera e sad je pitanje, ima li to smisla davati ogroman novac za nesto sto je jos u nekom da kazemo razvoju ??
Promijenjeno od RadeKOKI (11.02.2010 u 11:24 sati)
|