Videti jedan post
Star 12.02.2010, 11:53   #15
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ja ti mogu reci kako je na trojci, a verovatno je takav sistem i na cetvorci. Drum kitove mozes da vuces bez problema, a sto se tice audio kartice ja sam uvek radio sa nekim integrisanim karticama i takodje nisam imao problema. U kvalitet zvuka ne zalazim, ali sto se tice kasnjenja, nisam imao problema. Sto se tice povezivanja, dok sam imao klavijaturu koja je imala samo midi, povezivao sam je MIDI to USB kablom ( usb u komp, a midi u sint), a sada na novoj klavijaturi povezem je obicnim fax kablom, posto ona ima USB to host priklljucak (USB u komp a USB to host u sint). Ako hoces da ti se zvuk sempla cuje na zvucniku od racunara moras kopcati (ako me secanje ne vara) MIDI out u sint, a u komp ako imas tu karticu jbg, nisam nikada video taj ulaz na kartici al skontaces i sam. Mozda ti pc bude trazio neki drajver da bi prepoznao klavijaturu (koja ce mu komandovati), to moras naci negde na netu. Ja sam uz svoj MIDI to USB kabal dobio cd sa drajverom i nije bilo problema. I da, ako budes imao kasnjenja zvuka probaj instalirati ASIO drajvere, oni mogu pomoci.

Promijenjeno od yamahapassion (12.02.2010 u 11:54 sati)
yamahapassion je offline   Reply With Quote