Videti jedan post
Star 14.02.2010, 00:53   #9
BorisZX6R
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.02.2010
Mjesto: Revere, MA
Godina: 45
Downloads: 102
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
BorisZX6R befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BorisZX6R pošalji poruku preko MSN messengera BorisZX6R pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Prije svega, HVALA svima koji su odgovorili i pomogli s mojom dilemom...

Pa800 je odlican i ne sumnjam da je idealno rijesenje, ali nije za moj dzep, makar za sad ne...

Nov je od $2600-$2900 sto je puno vise nego sto sam mislio da potrosim, a polovan je $1700-$2100 pa i vise...

Pa500 here I come

Novi Pa500 mi je lakse kupiti cak nego polovan jer mogu ga uzeti na kredit i otplacivati bezosjetno pola godine do godinu dana...

Sta god da uradim javicu se i tek onda dolaze pozivi u pomoc!

Hvala jos jednom!

__
BorisZX6R
Dodato:
Moram sa vama podijeliti radosnu vijest!
Ovako...

Otisao sam u lokalnu radnju Guitar Center i odlucio da tamo kupim Korg Pa500, spremda ga oni nemaju u radnji tako da nisam imao priliku da ga vidim ili probam. Nemaju skoro nijedan arranger u radnji, ali se moze naruciti.
U ovom dijelu Amerike se slabo prodaju arranger-i tako da ih slabo koja radnja drzi...

Ovaj vikend je praznik u Americi (Presidents Day) i sasvim slucajno sam vidio online da Guitar Center radnja nudi 15% popust na cijenu zbog praznika ako je iznos iznad $299, tako da sam pazario Pa500 za manje nego sto sam ocekivao.

Umjesto da platim $1100 + $68.75 porez (u Americi se porez dodaje na cijenu) total $1168.75 ja sam zbog popusta za praznik platio samo $993.44 i ne samo to, nego sam i dobio mogucnost placana na 18 mjeseci bez kamate, tako da mogu razvuci placanje na 18 mjeseci po $55 mjesecno da i ne osjetim...

Jedini problem je sto ga nema nigdje na lageru, pa cu morati malo sacekati dok dodje... Ocekuju da ce 22-og Februara biti spreman za posiljku.
Sad samo ne znam kako cu izdrzati taj period cekanja to me zivog pojede...

Hvala svima na savjetima i javljam se cim dobijem masinu .

Promijenjeno od BorisZX6R (15.02.2010 u 01:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
BorisZX6R je offline   Reply With Quote