U subotu sam radio "svadbu vijeka" u mom gradu, neviđeni šator postavljem u gazdinoj fabrici, ženi se sin jedinac, ugođaj i usluga kao u najboljim hotelima, 700-tinjak svatova, mada zbog snijega dosta ljudi sa strane nije došao(oko 400) i extra smo ozvučili prostor(22 zvučnika) i dobro smo zvučali(po mom skromnom mišljenju) i pratio sam sa aranžerom i Igora Lugonjića i Ćanu i još dvojicu manje poznatih pjevača, naravno imali smo i dvije harmonike i violinu i našu pjevačicu, i na kraju naboljeg pjevača kojem sam svirao Marinka Rokvića...
E sad u rubriku "Hajde da se žalimo" bih trebao opisati i nemio događaj sa "tatinim sinom" Nikolom Rokvić, al' kad sam već uzeo riječ evo ovdje ću.
Naime, mali razmaženko je doveo svog klavijaturistu i kad je već veselje uveliko krenulo napravio je blok gdje sam ga uredno i najavio a on se privukao u "čelo" i pokupio pare od ljudi i na zaprepaštenje svih nas tutnuo pare klavijaturisti u džep tako da mi to ne vidimo???

Ej ljudi, njih dvojica su za po 2 bloka od ne više od 40 minuta uzeli 6000 eura i malo mu pa još i bakšiš da zavrnu, ne zatrebao mu...