Znaci negde otprilike kao sto sam i ja mislio i cuo.... Imao sam prilike da sviram s710 tj da ga probam, kako radi i ostalo.... Pa500 nisam a iskreno i nemam nesto zelju... pa50, pa80, pa500... sve je to korg i sve mi to zvuci isto i sinteticki.... bez uvrede korgovaca, svako postovanje!

Planiram da uzmem s710 i hocu najverovatnije.... Jer mislim da mogucnosti koje ta yamaha daje za tu cenu, daleko su od onih na pa500... pocev od EQ, do kompletne ritam masine do internih boja, gitara,itd.... Jeste da je za nasu muziku korg no.1 ... ali po meni samo zato sto ljude previse mrzi da sednu i rade na klavijaturi, nego klikom na korg download sekciju, pa u klavijaturu i sviraj.... yamaha ima mnogo vece mogucnosti za doterivanje i sminkanje, i mislim da moze da se odlicno sredi za bilo koju vrstu muzike ne samo za nasu narodnu, aktuelnu... ne znam kako da je nazovem vec.... A sviram sve uglavnom... i rock i zabavno i narodno....
Dodato:
Ne zelim nikog da uvredim niti zelim svadju ovo je samo moje licno misljenje....