Videti jedan post
Star 01.03.2010, 01:30   #5
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Evo u kratkim crtama da objasnim sta je UAD . . . UAD je posebna efekt kartica koja se kaci na plocu i na njoj se fabricki dobija osnovni paket efekata i plus mozes dograditi jos mnogo efekata koje kupujes zasebno!Interesantno kod Uad kartice je to na njoj imas odradjene imitacije nekih od najboljih efekata svih vremena,preko kompresora,Eq,Reverba i mnogo toga . . .Kada bi sve te efekte kupovao efekat po efekat trebalo bi ti jedno 200000 dolara a ovako imas verne imitacije za mnogo mnogo manje para!Ko se malo razume u produciranje i aranziranje zna da koriscenje efekata ponajvise opterecuje procesor i radnu memoriju pa samim tim sto se ova kartica zasebno povezuje olaksava rad racunaru i dobijas uz to vrhunske efekte!Imam ga i prezadovoljan sam sa njim mada je izasao UAD2 ja nemam jos uvek nameru da menjam moj Vrlo korisna stvar i meni je nezmisliv rad bez nje veruj mi . . .
Sto se tice ovog opremanja studija Eko ta lova ti je sasvim dovoljna za rad i opet ti ponavljam da uzmes malo literature i nadjes nekog iskusnijeg ko je u poslu da te malo uputi u sve to i bice sve ok!Ako treba postavicu linkove od pevaca ili pevacica za koje znam gde i kada su snimali svoje pesme na mikrofonima od 200e i da ne nabrajam sad u kakvim uslovima i pesme su hitovi a niko nema ni u podsvesti da su snimane u nekom eto onako malo doteranom dnevnom boravku . . . Mogu i da na nabrojim i ko i gde ih je snimao,da privatno pokazem snimke sa mobilnih telefona u toku snimanaj i slicno ?Samo ako treba eto tu sam