Videti jedan post
Star 01.03.2010, 02:22   #3
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Ja licno imam 5 festivala iza sebe od toga na tri afirmisana sam isao sa snimcima iz moje sobe i niko nije ni priemtio a kamoli postavio pitanje kako sam ih snimio i to jer je produkcijski sve ispunjavalo uslove festivala!Znaci na Zrenjaniskom festivalu 2007. su ucestovavali ucesnici sa Evrosonga i pola Evrope a ja sam nastupao sa pesmom Da bude kao pre i niko nije primetio da je meni produkcijski pesma bila losija od njihove i plus je bilo jos nekih izvodjaca koji su svoje pesme odradili u home varijantama i ja sam bio zadiljen produkcijom istih,ne bih da ih nabrajam jer mozda ce shvatiti pogresno ali eto ja kazem da sam ucestvovao iz home varijante,usao u najuzi izbor i eto . . . Osnovno merilo je da je dobra pesma pa sve ostalo i sa solidnom i prosecnom opremom se moze odraditi dosta dosta toga . . .
I odlican primer je Bandza,momak koji u uslovima u kojima radi postize mnogo i vise od toga . . .Dobro poznavanje sprava i materije i eto dobrog snimka a rekao sam ti sta mislim kako ti odradio glas na pesmi Dunav . . . Znaci bas mi se svidja,100% realno i sve u normalnim granicama kako i treba

Promijenjeno od Marco7 (01.03.2010 u 02:24 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote