Videti jedan post
Star 05.03.2010, 14:26   #9
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pogledao sam ovo na Klotz sajtu, ima logike. Mada, mislim da, kad je live u pitanju, barem nas live, ne treba preterivati. Ta razlika se u live nece primetiti. Doduse, ja koristim Klotz kablove za zvucnike (koaksijalne) i mogu vam reci da primecujem razliku, cak sam testirao (stavio jednu kutiju sa nekim obicnim kablom i jednu sa Klotz) i primetio da ova sa Klotz kablom ima definisaniji zvuk, narocito niske frekvencije, nema "bumbanja" kao kod kutije povezane obicnim kablom. Kutija radi "tachnije", preciznije...Klotz je chudo, koristim i njihove mikrofonske kablove, imam ih sigurno 10 godina.

A ovaj Titanijum je preskup, kako planiram da predjem na aktivne kutije i koristim mali mixer, kablovi kojim spajam klavijaturu i mixer ce mi biti duzine oko 30cm, pa da ga j....m, dal cu imati gubitka sa obicnim Klotzom... A ovaj Titanijum se pravi u najmanjoj duzini od 3 metra a ne postoji bulk varijanta.

Mislim da je za nas bacanje para a onaj koji koristi KV2 ili Nexo, on mora kupiti te kablove, kod njega sve mora biti najbolje. Za PowerMate i tu varijantu, ne treba dati te pare za kablove, nema potrebe.

Pozzz